Mithat-Fethi Büyükdalgıç İlkokulu
HAMİDİYE MAH. 15107. CAD. NO 7 EDREMİT / BALIKESİR

VİZYON

Öğrencilerimizi; değerlerini tanıyan, kendine güvenen bireyler olarak, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır. Aynı zamanda sorumluluklarını bilen, geleceğe umutla bakabilen, karşılaştığı veya karşılaşabileceği sorunlardan korkmayan onlarla baş etme yeteneği gösteren meraklı ilgili araştırmacı öğrenciler yetiştirebilmektir. Ahlaki değerlerini günlük hayatının bir parçası haline getirmiş bireylere sevgiyle oluşturulmuş öğrenme ortamları yaratabilmektir.

MİSYON

Bireylerin, toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak, geleceğe değer oluşturacak, bilimin, sanatın, değerlerimizin ve kültürümüzün rehberliğinde kendini gerçekleştiren,mutlu,topluma ve insanlığa faydalı, üretken, donanımlı bireyler yetiştiren,en iyi eğitimi vermeye çalışan öncelikle tercih edilen kurum olmak

NORMAL

KALORİFER